Termeni si Conditii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

vranceaexpres.ro este un director/feed de presa unde puteți găsi știri de la toate ziarele online din Vrancea, dar și știri naționale, internaționale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul știrilor prezente pe website-ul nostru și toate informațiile preluate de pe alte website-uri de știri sunt pur informative. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Dacă doriți ca știrile ziarului dvs să nu mai apară în directorul de presă: botosaniexpres.ro, ne puteți trimite un email la medialux85@gmail.com și preluarea articolelor de pe site-ul dvs va fi oprită.

2. Termeni și Condiții

1. Descrierea Serviciului

Suntem un agregator și motor de căutare pentru știri locale. Preluăm automat conținut din feedul Google News, rescriem un număr limitat de cuvinte și publicăm știrile pe platforma noastră. Nu preluăm direct știri de pe publicația dvs. Respectăm etica jurnalistică și drepturile de proprietate intelectuală, citând sursa articolului și adăugând creditul foto.

2. Controlul Asupra Surselor

Datorită naturii automate a preluării știrilor din feedul Google, nu avem control total asupra surselor preluate. Dacă doriți să încetați preluarea știrilor de la publicația dvs., vă rugăm să ne trimiteți un mesaj la adresa medialux85@gmail.com și vom îndeplini solicitarea imediat.

3. Avantajele Știrilor Pe Platforma Noastră

Prin indexarea rapidă a știrilor în motoarele de căutare și furnizarea unui link activ către publicația dvs., beneficiati de o vizibilitate sporită. De asemenea, asigurăm că conținutul nu este duplicat, rescriind maxim 100 de cuvinte. Oferim posibilitatea de a face parte dintr-un sindicat de presă/platformă online, facilitând promovarea advertorialelor și a comunicatelor dvs. De asemenea, vă punem la dispoziție acces gratuit la platforma noastră de monitorizare a traficului și statistici în timp real pentru website-uri.

4. Monitorizare și Statistici

Oferim un serviciu de monitorizare a traficului web pentru site-urile românești, inclusiv numărul de vizitatori unici și afișări. Statisticile furnizate sunt mult mai bune și mai complete decât cele oferite de trafic.ro. Pentru a beneficia de acest serviciu, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pentru a adăuga publicația dvs. în platforma noastră.

5. Drepturi de Autor

Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului publicat pe platforma noastră revin publicației originale. Noi respectăm aceste drepturi și ne angajăm să eliminăm imediat orice conținut la cererea publicației.

Limitarea raspunderii
In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului publicat de acesta, nici pentru intreg continutul oferit de catre terti prin intermediul Site-ului. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si, In masura maxima permisa de lege, nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului Site-ului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, in masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit in masura maxima permisa de lege de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora si caz fortuit, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa apere si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice actiune neautorizata a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului si Site-ului.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist